Rychle na stůl
Fotogalerie:

Rychle na stůl

Lenka Šedivá
Lenka Šedivá
Liberec 30
Jednoduché, chutné a pokaždé jiné... Záleží jen na fantazii.

Ingredience

  • 1 konzerva Hovězí ve vlastní šťávě
  • 1 balení špagety
  • 1 větší cibule
  • 1 rajčatový protlak
  • dle chuti kečup
  • na posypání sýr
  • dle chuti provensálské koření
  • dle chuti olej
  • dle chuti česnek

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

75 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Špagety uvaříme podle návodu na obalu. Mezitím rozpálíme v kastrůlku olej a orestujeme nakrájenou cibulku. Pak přidáme protlak a ještě chvilku restujeme.
  2. krok2 Hovězí maso vyjmeme z konzervy a vmícháme do pánve k cibulce a protlaku. Maso rozdělíme vidličkou na menší kousky, přisypeme bylinky a česnek a vmícháme kečup.
  3. krok3 Množství kečupu záleží na tom, kolik chceme omáčky.Vše společně provaříme a podáváme se špagetami.
Tisknout