Salát z červené řepy
Fotogalerie:

Salát z červené řepy

Petra Hrubá
Petra Hrubá
Třeboň
Rychlovka za pár korun.

Ingredience

  • dle chuti sůl
  • 1 balení sojová šunka (granulát)
  • 2 malé sklenice sterilovaný celer
  • 2 velké sklenice sterilovaná červená řepa
  • 1 sklenice tatarská omáčka
  • 1 kostka bujon

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. krok1
    Sojovou šunku uvaříme podle návodu na obalu v osolené vroucí vodě. Během varu přidáme do vody kostku bujonu. Uvařenou šunku vymačkámem abychom se zbavili přebytečné vody.

  2. krok2 Sterilovanou řepu a celer scedíme, necháme okapat v sítu, poté smícháme s tatarkou a uvařenou šunkou, osolíme a dobře promícháme.

Zpět na článek: Salát z červené řepy
Zpět na článek: Salát z červené řepy
Zpět na článek: Salát z červené řepy
Tisknout