Gnocchi s vepřovým masem a balkánským sýrem
Fotogalerie:

Gnocchi s vepřovým masem a balkánským sýrem

Martina Hejnyšová
Martina Hejnyšová
Praha 9 Letňany

Rychlé a velmi chutné.

Martina Hejnyšová, Praha

Ingredience

  • 3/4 balení gnocchi
  • 250 g vepřové maso - kýta
  • 200 g balkánský sýr
  • olivový olej
  • sůl
  • sušená nebo čerstvá bazalka
  • koření Karibik

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Maso nakrájíme na větší kousky, osolíme a okořeníme. Rozpálíme olej a maso zprudka opečeme.  Mezitím si uvaříme gnocchi dle návodu.
  2. K masu přidáme nakrájený sýr a dochutíme. Smícháme s noky. Je možno přidat i rukolu. Případně jiný typ sýra - např. mozarella na vaření.  

Zpět na článek: Gnocchi s vepřovým masem a balkánským sýrem
Tisknout