Játra na marmeládě
Fotogalerie:

Játra na marmeládě

Ivana Bartušková

Bítovčice
Když máš chuť na něco ostřejšího.
Ivana Bartušková, Bítovčice

Ingredience

  • 1 cibule
  • 2 lžíce olej
  • 500 g játra kuřecí
  • 1 lžíce marmeláda
  • špetka chilli
  • 3 lžíce kečup ostrý
  • sůl a pepř podle chuti
  • dle chuti omáčka sojová

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme na oleji dozlatova. Kuřecí játra opláchneme, očistíme a dáme do pánve k cibulce. Krátce je orestujeme. Potom přidáme marmeládu spolu s dalšími ingrediencemi. 
  2. Pikantní směs podáváme s chlebem, smaženými hranolky či bramboráčky.

Pošli recept! 9/2011 (9.8.2011)

Tisknout