Guláš bez míchání
Fotogalerie:

Guláš bez míchání

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Během vaření si stihneš i uklidit.

Marie Klíčová, Prostějov

Ingredience

  • 1 kg vepřové plecko
  • 3 větší cibule
  • 5 stroužků česnek
  • 2 lžičky gulášové koření
  • 3 lžičky sladká mletá paprika
  • 3 lžíce solamyl
  • 2 ks hovězí bujon
  • špetka soli a pepře
  • 750 ml voda
  • alobal na přikrytí

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Nakrájíme maso‚ cibuli a postupně přidáváme ostatní suroviny (bujony rozpustíme v troše vody,  poté dolijeme do 1 l). Vše řádně promícháme a dáme do pekáče.

  2. Pekáč celý obalíme alobalem. Pečeme při 250 °C asi 1‚5 hodiny. Nedolíváme vodu‚ nemícháme‚ nesundáváme alobal. Podáváme s těstovinami.

Pošli recept! 5/2015 (7.4.2015)

Tisknout