Jemná rybí polévka
Fotogalerie:

Jemná rybí polévka

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Nakonec ji ozdob čerstvou petrželkou.

Ivana Černá, Praha

Ingredience

  • 100 g máslo
  • 1 mrkev
  • 1 celer
  • 1 petržel
  • 3 filety z pangasia
  • 150 ml bílé víno
  • trocha tymiánu
  • 1 bobkový list
  • trocha soli a pepře
  • 1 cibulka
  • 180 g rybí vnitřnosti
  • trocha hladké mouky

Doba přípravy

Počet porcí

8

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Na části másla osmahneme kořenovou zeleninu. Přidáme kousky filetů, promícháme a zalijeme vínem. Po odpaření přidáme vodu. Vložíme koření, osolíme a opepříme. Vaříme asi 40 minut, vývar scedíme.

  2. Na zbylém másle osmahneme cibuli, přidáme vnitřnosti, pak zaprášíme moukou a zalijeme vývarem. Va říme asi 10 až 15 minut.

Pošli recept! - Speciál - Vánoční pochoutky (21.10.2014)


Zpět na článek: Jemná rybí polévka
Tisknout