Moravská kapsička
Fotogalerie:

Moravská kapsička

Eva Přecechtělová

Chropyně

Posílám skvělý tip na nedělní oběd.

Eva Přecechtělová, Chropyně

Ingredience

  • 4 vepřové kotlety
  • trocha soli a pepře
  • 1 moravská klobása
  • 2 vejce vařená natvrdo
  • 1 cibule
  • 2 lžičky hořčice
  • feferonky podle chuti
  • 2 plátky ementál
  • trocha hladké mouky
  • olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Kotlety nařízneme ke kosti tak, aby vznikla kapsa. Maso osolíme a opepříme na povrchu i uvnitř.

  2. Do každé kapsy vložíme tenké plátky moravské klobásy, půl vajíčka, několik tenkých koleček cibule, půl lžičky hořčice, feferonku a půl plátku sýra.

  3. Kapsu pevně spíchneme párátkem, aby náplň nevytekla. Naplněnou kotletu obalíme v hladké mouce a usmažíme ve vyšší vrstvě rozpáleného oleje.

Pošli recept! - Speciál - Česká kuchyně (20.8.2012)

Tisknout