Fazolová pochoutka
Fotogalerie:

Fazolová pochoutka

Adéla Brunclíková

Kočí

Je to opravdu velká dobrota, a snadná.

Adéla Brunclíková, Kočí

Ingredience

  • 250 g těstoviny
  • 1 větší plechovka tuňák
  • 1 plechovka hrášek
  • 1/2 konzervy bílé fazolky ve slaném nálevu
  • 1/2 konzervy červené fazole v kečupu
  • sůl podle chuti

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Nejprve uvaříme těstoviny. Do větší misky dáme obsah plechovky tuňáka. K němu přidáme hrášek, bílé fazole a červené fazole. Vše promícháme  společně s uvařenými těstovinami. Podle chuti salát osolíme.

  2. Pro hezkou barvu a dobrou chuť přidáme ještě velkou lžíci kečupového nálevu z červených fazolí. Vše důkladně promícháme a dáme vychladit do lednice. Podáváme jako hlavní chod s čerstvým pečivem.

Pošli recept! 11/2012 (3.10.2012)

Tisknout