Je to opravdu velká dobrota, a snadná.
Adéla Brunclíková, Kočí
Ingredience
- 250 g těstoviny
- 1 větší plechovka tuňák
- 1 plechovka hrášek
- 1/2 konzervy bílé fazolky ve slaném nálevu
- 1/2 konzervy červené fazole v kečupu
- sůl podle chuti
Doba přípravy
Počet porcí
2
Orientační cena
80 Kč
Postup přípravy
-
Nejprve uvaříme těstoviny. Do větší misky dáme obsah plechovky tuňáka. K němu přidáme hrášek, bílé fazole a červené fazole. Vše promícháme společně s uvařenými těstovinami. Podle chuti salát osolíme.
-
Pro hezkou barvu a dobrou chuť přidáme ještě velkou lžíci kečupového nálevu z červených fazolí. Vše důkladně promícháme a dáme vychladit do lednice. Podáváme jako hlavní chod s čerstvým pečivem.