Králičí vývar se zeleninou
Fotogalerie:

Králičí vývar se zeleninou

Lucie Strakošová

Trnávka
Vývar z kostí plný zdravé zeleninky.
Lucie Strakošová, Trnávka

Ingredience

  • 1 ks kosti z králíka
  • 1 ks bujón
  • 4 kuličky pepř celý
  • 50 g hrášek zelený
  • 1 ks brambory
  • 50 g mrkev
  • 100 g brokolice
  • 100 g květák
  • dle potřeby celer řapíkatý
  • 50 g kedlubna
  • sůl a pepř podle chuti

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Kosti zalijeme vodou‚ přidáme masox‚ pepř a vaříme asi půl hodiny na mírném plameni. Zeleninu nakrájíme a dáme do polévky‚ osolíme, opepříme.
  2. Kosti vyndáme, maso obereme do polévky.

Pošli recept! - Speciál - Polévky a předkrmy (25.1.2011)


Zpět na článek: Králičí vývar se zeleninou
Tisknout