Bramboráky s cuketou a mletým masem
Fotogalerie:

Bramboráky s cuketou a mletým masem

Radka Wernerová
Radka Wernerová
Náchod
Velmi jednoduché jídlo, které zvládne i naprostý začátečník, navíc je rychlé a moc dobré, takže na stole dlouho nezůstane.
Radka Wernerová, Náchod

Ingredience

  • 10 lžic hladká mouka
  • 2 vejce
  • sůl a pepř podle chuti
  • majoránka dle chuti
  • 3 lžíce olej
  • 1 cuketa
  • 4 brambory
  • 500 g maso vepřové mleté

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Cuketu a brambory oloupeme a nastrouháme do misky. Přidáme mleté maso, vajíčka, koření a mouku. Dobře zamícháme.
  2. Rozpálíme olej a směs naběračkou opatrně lijeme na pánev. Vytváříme bramboráčky, které osmažíme z obou stran.

Tisknout