Domácí kaiserka
Fotogalerie:

Domácí kaiserka

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Petra Ferštlová, Rakovník

Ingredience

  • 320  ml vlažné vody
  • 3 lžíce oleje
  • 1 lžíce cukru
  • 2 lžičky soli
  • 250  g hladké mouky
  • 100  g polohrubé mouky
  • 150  g žitné celozrnné mouky
  • 1 lžíce ovesných vloček
  • 1 sáček sušeného droždí
  • na posypání semínka

Doba přípravy

Počet porcí

12

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Všechny ingredience dáme do domácí pekárny a necháme zpracovat těsto.

  2. Po vykynutí těsto vyklopíme a zpracujeme 12 bochánků, které posypeme semínky.

  3. Dáme na plech vyložený pečicím papírem a pečeme při 200 °C dozlatova.

Pošli recept! - Speciál - Levné dobroty (15.1.2018)


Zpět na článek: Domácí kaiserka
Tisknout