Domácí jablečný burčák
Fotogalerie:

Domácí jablečný burčák

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Josef Bartušek, Luka nad Jihlavou

Ingredience

  • 1 vinné kvasinky
  • 8 l jablečného moštu
  • 1,5 kg cukru krupice

Doba přípravy

Počet porcí

8 litrů

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Nejdříve necháme rozmnožit vinné kvasinky dle návodu.

  2. Potom šťávu z jablek nalijeme do čistého desetilitrového demižonu, přidáme cukr a kvasinky.

  3. Necháme v teple rozkvasit. Hotový by měl být do 3 dnů.

Pošli recept! 10/2017 (4.9.2017)


Zpět na článek: Domácí jablečný burčák
Tisknout