Králík na pepři
Fotogalerie:

Králík na pepři

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Nejlepší je samozřejmě domácí.

Josef Bartušek, Bítovčice

Ingredience

  • trocha oleje
  • 2 cibule
  • podle potřeby sůl
  • podle chuti pepř
  • 1 králík

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

160 Kč

Postup přípravy

  1. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme osolené a hodně opepřené naporcované kousky králíka. 

  2. Podlijeme vodou a dusíme, dokud se maso nerozpadá. Jako příloha jsou vhodné houskové knedlíky a hlávkový salát se smetanou.

Pošli recept! - Speciál - Velikonoce (18.3.2014)


Zpět na článek: Králík na pepři
Tisknout