Masový vývar  se zeleninou
Fotogalerie:

Masový vývar se zeleninou

Ivana Bartušková

Bítovčice
Nemocné posílí, zdravé nabije energií.
Ivana Bartušková, Bítovčice

Ingredience

  • 500 g maso hovězí
  • 1,5 l voda
  • 3 kuličky pepř celý
  • 2 kuličky nové koření
  • 1 cibule
  • 100 g zelenina kořenová
  • 1 lžička sůl
  • několik růžiček kapusta
  • několik růžiček květák

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Maso (nejlépe přední hovězí s kostí) zalijeme studenou vodou, přidáme koření, cibuli, osolíme a dáme vařit. Pak snížíme teplotu a zvolna vaříme 2 hodiny. Přidáme zeleninu a vaříme dalších 30 minut.
  2. Maso vyjmeme, obereme a nakrájíme, vývar přecedíme. Zvlášť uvaříme v osolené vodě domácí nudle. Smícháme a podáváme.

Pošli recept! - Speciál - Domácí polévky (24.2.2010)


Zpět na článek: Masový vývar se zeleninou
Tisknout