Chalupářský kotlík
Fotogalerie:

Chalupářský kotlík

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Romana Rubášová, Klatovy

Ingredience

  • trocha oleje
  • 1 cibule
  • 1 kuřecí prso
  • asi 200  g kuřecích jater
  • sůl a pepř
  • 1 vídeňské párky
  • 1 lžíce kečupu
  • 1 plechovka karí fazolí
  • 4 lžíce smetany

Doba přípravy

Počet porcí

2–4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Na oleji zpěníme oloupanou a nakrájenou cibuli, přidáme pokrájené maso, očištěná kuřecí játra a vše ochutíme solí s pepřem.

  2. Pak přidáme nakrájené párky, kečup, konzervu fazolí a smetanu a podle potřeby podlijeme vodou.

  3. Je to takový výborný a velice rychlý mišmaš ze surovin, které jsou skoro vždy v ledničce.

Pošli recept! - Speciál - Rychlé recepty (18.6.2018)

Tisknout