Gulášek plný chutí
Fotogalerie:

Gulášek plný chutí

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Martina Antalová, Odolena Voda

Ingredience

  • 1 lžíce sádla
  • 1 velká cibule
  • 1 lžíce mleté papriky sladké i pálivé
  • 200 g předního hovězího masa
  • 300 g vepřového plecka
  • 150 g hub (babky, hříbky)
  • trocha soli a pepře

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Do kastrolu dáme lžíci sádla, rozehřejeme je a orestujeme na něm nahrubo pokrájenou cibuli.

  2. Přisypeme sladkou i pálivou papriku, krátce ji osmahneme a vložíme pokrájené maso. Osolíme, zalijeme trochou vody a dusíme téměř doměkka.

  3. Přidáme pokrájené houby a ještě povaříme. Osolíme, opepříme, je-li třeba, zahustíme jíškou. 

Pošli recept! 9/2017 (2.8.2017)


Zpět na článek: Gulášek plný chutí
Tisknout