Je hotová během chvilky.
Kateřina Mezerová, Týn nad Vltavou
Ingredience
- 500 g kuřecí prsa
- sůl podle chuti
- trocha oleje
- 250 ml smetana
- 1-2 lžíce kečup
- pár kapek citronové šťávy
- 1 stroužek česnek
- 1 lžíce sušená bazalka
Doba přípravy
Počet porcí
3
Orientační cena
80 Kč
Postup přípravy
-
Kuřecí prsa rozřízneme na plátky, mírně naklepeme a osolíme. Na troše oleje je zprudka z obou stran osmahneme a pak vyjmeme.
-
Do výpeku nalijeme smetanu, přidáme kečup, trochu soli a citronovou šťávu. Necháme krátce provařit a nakonec přidáme prolisovaný česnek a sušenou bazalku. Do omáčky vložíme osmažené kuřecí plátky. Jako přílohu podáváme hranolky nebo americké brambory.