Ředkvičková dobrůtka
Fotogalerie:

Ředkvičková dobrůtka

Jarmila Výskalová

Poruba

Nejvíc nám chutná s celozrnným pečivem.

Jarmila Výskalová, Poruba

Ingredience

  • 1 svazek ředkvičky
  • olej podle potřeby
  • 250 g mleté maso
  • 1/2 ks okurka
  • 1 lžička zázvor
  • trocha soli a pepře
  • 1 lžička sójová omáčka
  • trocha cukru a octa
  • 2 stroužky česnek
  • trocha solamylu

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Ředkvičky umyjeme a rozkrájíme na půlky (větší na čtvrtiny). Osolíme a na troše oleje je osmahneme.

  2. Na pánvi na oleji osmažíme mleté maso. Vsypeme nakrájenou okurku a zázvor. Přidáme sůl, pepř, sójovku, cukr, ocet a česnek. Podlijeme a dusíme 5 minut. Přilijeme v troše vody rozmíchaný solamyl, přidáme ředkvičky a promícháme.

Pošli recept! 4/2014 (7.3.2014)


Zpět na článek: Ředkvičková dobrůtka
Tisknout