Játrová pochoutka
Fotogalerie:

Játrová pochoutka

Martina Antalová

Odolena Voda

Uzený bok můžeš nahradit klobásou.

Martina Antalová, Odolena Voda

Ingredience

  • 1 lžíce olej
  • 1 cibule
  • 200 g drůbeží játra
  • pepř a chilli podle chuti
  • 200 g uzený bok
  • 100 g sterilovaná žlutá paprika
  • mouka na zahuštění
  • sůl podle chuti

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Do kastrolu nalijeme olej, nasypeme pokrájenou cibuli a orestujeme ji dozlatova.Přidáme pokrájená játra, okořeníme je pepřem a chilli, zalijeme vodou a uvaříme doměkka.
  2. Potom přidáme nakrájenou uzeninu a sterilovanou papriku, zahustíme hladkou moukou podle potřeby, osolíme a ještě krátce povaříme. Tuto pochoutku podáváme s rýží.

Pošli recept! 2/2014 (20.1.2014)

Tisknout