Směs s ředkvičkami
Fotogalerie:

Směs s ředkvičkami

Jana Řeháková

Louny

Pochutnají si všichni, velcí i malí.

Jana Řeháková, Louny

Ingredience

  • 4 lžíce olej
  • 3 svazky ředkvičky
  • trocha soli a pepře
  • 1 lžička cukr
  • 500 g mleté maso
  • 1/2 ks okurka
  • 2 stroužky česnek
  • kousek zázvoru
  • 2 lžíce sójová omáčka
  • 1 lžíce ocet
  • 1 lžíce solamyl

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Rozehřejeme 2 lžíce oleje a podusíme nakrájené ředkvičky. Osolíme je, aby pustily vodu, a poté přidáme lžičku cukru. Mezitím si na druhé pánvi na zbytku oleje osmahneme mleté maso.

  2. Okurku nakrájíme na kostičky a přidáme je společně s ředkvičkami k masu. Vmícháme také prolisovaný česnek, nastrouhaný zázvor, sójovou omáčku, ocet a solamyl s trochou vody. Dochutíme solí a pepřem.

Pošli recept! - Speciál - Mleté maso (16.7.2012)


Zpět na článek: Směs s ředkvičkami
Tisknout