Pochutnají si všichni, velcí i malí.
Jana Řeháková, Louny
Ingredience
- 4 lžíce olej
- 3 svazky ředkvičky
- trocha soli a pepře
- 1 lžička cukr
- 500 g mleté maso
- 1/2 ks okurka
- 2 stroužky česnek
- kousek zázvoru
- 2 lžíce sójová omáčka
- 1 lžíce ocet
- 1 lžíce solamyl
Doba přípravy
Počet porcí
4
Orientační cena
60 Kč
Postup přípravy
-
Rozehřejeme 2 lžíce oleje a podusíme nakrájené ředkvičky. Osolíme je, aby pustily vodu, a poté přidáme lžičku cukru. Mezitím si na druhé pánvi na zbytku oleje osmahneme mleté maso.
-
Okurku nakrájíme na kostičky a přidáme je společně s ředkvičkami k masu. Vmícháme také prolisovaný česnek, nastrouhaný zázvor, sójovou omáčku, ocet a solamyl s trochou vody. Dochutíme solí a pepřem.