Karbanátky z hermelínu
Fotogalerie:

Karbanátky z hermelínu

Jaroslava Veselá
Jaroslava Veselá
Lázně Libverda

Rychlé a levné.

Jaroslava Veselá, Lázně Libverda

Ingredience

  • 2 ks plísňový sýr
  • 50 g strouhanka
  • 120 ml slunečnicový olej
  • 3 vejce
  • 50 ml mléko

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Hermelín nastrouháme na hrubším struhadle. Trochu osolíme, přidáme vejce, mléko a dobře promícháme.
  2. Strouhanky přidáme tolik, abychom měli dobře zpracované těsto.

  3. Ze směsi tvoříme karbanátky a smažíme na rozpáleném oleji z obou stran dozlatova.


Zpět na článek: Karbanátky z hermelínu
Tisknout