Kuřecí guláš se sojovým masem
Fotogalerie:

Kuřecí guláš se sojovým masem

Martina Nečasová
Martina Nečasová
Rosice u Chrasti

Příjdou si na své milovníci masa i milovníci kytiček.

Martina Nečasová, Rosice u Chrasti

Ingredience

  • 400 g kuřecí prsa
  • 1 balení sojové mudličky
  • 1 velká cibule
  • 2 stroužky česnek
  • 2 lžíce hladká mouka
  • sůl, pepř

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

65 Kč

Postup přípravy

  1. Kuřecí maso omyjeme a narájíme na kostičky. Sojové maso zalijeme vroucí vodou a necháme asi 10 minut bobtnat, aby změklo.

  2. Na oleji osmahneme cibuli a poté k ní přidáme kuřecí maso, necháme zatáhnout a přihodíme česnek na plátky. Vše zalijeme vodou, vložíme i sojové maso, sůl a pepř a přivedeme k varu.

  3. Když se začne guláš vařit zahustíme zásmažkou a prováříme asi 25 minut.

    Podáváme s dušenou rýží.


Zpět na článek: Kuřecí guláš se sojovým masem
Tisknout