Brněnští utopenci
Fotogalerie:

Brněnští utopenci

Otto Plášek
Otto Plášek
Brno

Nesmějí chybět, když se sejdeme na pivo.

Otto Plášek, Brno

Ingredience

  • Ingredience
  • 12 kvalitní špekáčky
  • 3 červené cibule
  • 3 bílé cibule
  • 200 ml ocet
  • 3 feferonky
  • 1 bobkový list
  • 4 zrnka nové koření
  • 12 zrnek barevný pepř
  • 4 stroužky česnek
  • 1 lžíce kečup
  • 1 lžíce hořčice

Doba přípravy

Počet porcí

10

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Špekáčky oloupeme a podélně rozřízneme‚ dáme do sklenice a proložíme cibulí. Do hrnce si dáme litr vody‚ ocet‚ feferonky‚ bobkový list‚ nové koření‚ pepř a česnek.

  2. Povaříme asi 10 minut a necháme vychladnout. Přidáme kečup‚ hořčici a zamícháme. Nalejeme do sklenice na špekáčky a necháme odležet.

Pošli recept! 1/2012 (6.12.2011)

Tisknout