Tagliatelle s rajčatovou omáčkou
Fotogalerie:

Tagliatelle s rajčatovou omáčkou

Veronika Marková
Veronika Marková
Český Těšín

Vhodné pro vegetariány, ale někdy přidám na menší kousky opečené kuřecí maso.

Veronika Marková, Český Těšín

Ingredience

  • 1 balík těstoviny Tagliatelle
  • 1 velká plechovka drcená rajčata
  • 4 velká rajčata
  • 1 velká cibule
  • 3 lžíce sladký kečup
  • 2 stroužky česnek
  • sůl, pepř, olej
  • bazalka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

85 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Nakrájíme si najemno cibuli a zpěníme na oleji, přidáme drcená rajčata, osolíme, opepříme a ochutíme česnekem a bazalkou. Necháme chvíli dusit.
  2. Dále přidáme nakrájená rajčata a sladký kečup. Trochu povaříme a dle potřeby dochutíme. Tagliatelle podáváme přelité rajčatovou omáčkou.

Tisknout