Krůtí katův šleh
Fotogalerie:

Krůtí katův šleh

Hana Jankovská
Hana Jankovská
Neveklov

Směs je příjemně pikantní. 

Hana Jankovská, Neveklov 

Ingredience

  • Hlavní suroviny
  • 600g krutí prsa
  • 4 lžíce olivový olej
  • 2 velké cibule
  • 1 malá sklenička leča
  • špetka sůl, pepř, chilli
  • 2 lžíce jíška

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

85 Kč

Postup přípravy

  1. Krůtí prsa opereme a nakrájíme na nudličky. Na pánvi rozehřejeme olej‚ osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli‚ přidáme prsa a opečeme je dorůžova. Přidáme lečo ze skleničky a dusíme doměkka asi deset minut. 

  2. Pak posolíme, opepříme‚ dáme chilli a zahustíme hotovou jíškou. Můžeme malinko podlít vodou‚ aby omáčka nebyla příliš hustá. Podáváme s knedlíkem‚ rýží či chlebem. 

Pošli recept! - Speciál - Maso (12.12.2011)

Tisknout