Vepřové maso s kysaným zelím
Fotogalerie:

Vepřové maso s kysaným zelím

Lenka Trnková
Lenka Trnková
Ostrava
Rychlé, jednoduché a chutné jídlo, které dobře zasytí.
Lenka Trnková, Ostrava

Ingredience

  • 500 g vepřové maso
  • 200 g rýže
  • 1 balíček zelí kysané
  • 1-2 cibule
  • 5 stroužků česnek
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • špetka paprika sladká mletá

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Vepřové maso osolíme, opepříme, posypeme paprikou a pečeme v troubě na cibulce a česneku 60-90 minut. 
  2. Uvaříme rýži a kysané zelí. Po upečení maso nakrájíme na menší kousky a smícháme s rýži a kysaným zelím. Můžeme podávat.

Zpět na článek: Vepřové maso s kysaným zelím
Tisknout