Svou výraznou chuť si zachovává i zastudena.
Barbora Vávrová, Břestek
Ingredience
- 1 balení těsto na pizzu
- 1 lžíce kečup
- 300 g maso krabí
- 2 cibule
- 2 stroužky česnek
- 2 rajčata
- 2 paprika
- špetka oregáno
- špetka sůl
- 2 vejce
- 100 g sýr tvrdý
- dle potřeby tuk na vymázání plechu
Doba přípravy
Počet porcí
6
Orientační cena
80 Kč
Postup přípravy
-
Těsto na pizzu připravíme dle návodu. Po vykynutí je rozválíme na velikost plechu a potřeme kečupem (můžeme přidat i hořčici).
-
Poté povrch poklademe nakrájeným krabím masem‚ cibulí‚ česnekem‚ paprikou a rajčaty (vše nakrájené na kolečka). Posypeme oreganem a dle chuti osolíme.
-
Rozšlehaná vejce nalijeme na připravenou směs. Nakonec vše posypeme nastrouhaným sýrem a dáme péct do vyhřáté trouby přibližně na 30–40 minut.