Hašé z mletého masa
Fotogalerie:

Hašé z mletého masa

Květoslava Šalamonová

Kodaň
Jednodušší recept snad ani neexistuje.
Květoslava Šalamonová, Kodaň

Ingredience

  • 250 g maso hovězí mleté
  • 250 g maso vepřové mleté
  • 2 cibule
  • dle chuti česnek
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • 1 lžíce mouka hladká

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Na hlubší pánev dáme na nakrájenou cibuli maso a opečeme je dozlatova.
  2. Přidáme 100 ml vody, česnek a koření a na mírném ohni dusíme. Když je maso hotové, zaprášíme hašé hladkou moukou a ještě chvíli za stálého míchání podusíme.
     
    TIP: Jako příloha k tomuto pokrmu se nejlépe hodí opečené brambory a volské oko.

Pošli recept! 10/2010 (15.9.2010)

Tisknout