Párkový salát
Fotogalerie:

Párkový salát

Iva Pendlová

Větřní
Rychlá‚ snadná a opravdu sytá večeře. Je naprosto ideální k dobrému orosenému vychlazenému pivu.
Iva Pendlová, Větřní

Ingredience

  • 500 g párky
  • 4 cibule
  • olej
  • Lák:
  • 4 lžíce ocet
  • 4 lžíce kečup
  • 4 lžíce worcesterská omáčka
  • 4 lžíce olej
  • 4 lžíce hořčice
  • 1/2 lžičky sůl
  • 1/2 lžičky chilli
  • 1/2 lžičky paprika sladká mletá
  • 8 lžic voda

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli nakrájíme na kolečka, párky na půlkolečka a dáme je do mísy.
  2. Na lák svaříme ocet, olej, hořčici, kečup a worcester. Na nálev smícháme vodu, sůl, chilli a sladkou papriku. Také svaříme a promícháme s lákem.
  3. Hotovou směs nalijeme na kabanos s cibulí. Promícháme a dáme vychladnout.

Pošli recept! 10/2010 (15.9.2010)


Zpět na článek: Párkový salát
Tisknout