Ovocný korpus
Fotogalerie:

Ovocný korpus

Jiřina Dobiášová

Hrušovany
Je lepší až druhý den, když se odleží.
Jiřina Dobiášová, Hrušovany

Ingredience

  • 1 korpus piškotový
  • dle chuti ovoce
  • 1/2 sáčku Pudink jahodový
  • 250 ml mléko
  • 1 sáček želé dortové

Doba přípravy

Počet porcí

8

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Z mléka a pudinkového prášku uvaříme krém‚ který nalijeme na koupený piškotový korpus. Poklademe ovocem.
  2. Podle návodu si připravíme dortové želé a přelijeme přes celou plochu korpusu. Necháme ztuhnout a podáváme.

    TIP: Pudink i želatinu si při­pravíme vždy podle druhu ovoce‚ které použijeme‚ aby nám všechno hezky barevně ladilo.

Pošli recept! 6/2010 (12.5.2010)


Zpět na článek: Ovocný korpus
Tisknout