Tofu na cibulce
Fotogalerie:

Tofu na cibulce

Jana Skácelová

Brno
Je to výborné a rychlé jídlo, chutná všem.
Jana Skácelová, Brno

Ingredience

  • 1 cibule velká
  • 500 g tofu
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • 3 lžíce omáčka sojová
  • 3 lžíce olej olivový
  • zelenina na ozdobu

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli oloupeme a pokrájíme na menší kostičky. Osmahneme ji na oleji.Na opraženou cibulku dáme na kousky nakrájený sýr tofu. Osolíme‚ přidáme pepř a asi 10 minut za občasného míchání pražíme dozlatova.
  2. Potom směs ochutíme třemi lžícemi sójové omáčky a dobře promícháme. Pokud máme rádi spíš ostřejší jídlo, můžeme přidat špetku chilli.
  3. Tuto zdravou večeři nejraději baštíme s chlebem‚ ale dobré jsou samozřejmě také brambory. Před podáváním nezapomeneme dozdobit čerstvou zeleninou.

Pošli recept! 8/2009 (15.7.2009)


Zpět na článek: Tofu na cibulce
Tisknout