Obyčejné jídlo jako z časů našich babiček nám moc chutná.
Ivana Bartušková, Bítovčice
Ingredience
- 1 cibule
- 600 g kapusta
- špetka sůl
- špetka pepř
- 1/2 lžičky majoránka
- 400 g salám drůbeží
- na zahuštění mouka hladká
- 1 lžíce olej
Doba přípravy
Počet porcí
4
Orientační cena
60 Kč
Postup přípravy
-
Na oleji zpěníme na kostičky nakrájenou cibuli a přidáme nakrájenou kapustu. Osolíme, okořeníme, podlijeme vodou a dusíme doměkka.
-
Na oleji osmahneme na kostičky nakrájený salám a zamícháme ho do kapusty. Nakonec zahustíme hladkou moukou.
-
Podáváme k vařeným bramborům. Pokud chceme změnu, místo točeného salámu můžeme použít uzené maso.