Buřty v kečupu
Fotogalerie:

Buřty v kečupu

Alena Hrubá

Praha
Pochoutku z buřtů jsem poprvé ochutnala na návštěvě u kamarádky. Tehdy to bylo takové jídlo z nouze, ale bylo tak výborné, že od té doby ho sama připravuji, i když nespěchám.
Alena Hrubá, Praha

Ingredience

  • 4 špekáčky
  • kečup
  • hořčice
  • cibule
  • pivo

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Špekáčky oloupeme a po­délně rozkrojíme. Klademe je do zapékací misky ne­bo ma­lého pekáčku.
  2. krok2
    Rozetřeme na ně hořčici a navrstvíme ko­lečka cibule.Zalijeme ke­čupem tak, aby vše bylo po­nořené, a pe­čeme v troubě asi 15 minut.
  3. krok3
    Pak zalijeme povrch mírně pivem nebo vodou a ještě asi 10 minut dopečeme. Podáváme s chle­bem nebo pečivem a zeleninovým salátem.

Pošli recept! 11/2008 (15.10.2008)


Zpět na článek: Buřty v kečupu
Zpět na článek: Buřty v kečupu
Zpět na článek: Buřty v kečupu
Zpět na článek: Buřty v kečupu
Tisknout