Houboví taliáni
Fotogalerie:

Houboví taliáni

Irena Zelenková

Rakovník
Recept určitě stojí za vyzkoušení. Jsou vynikající.
Irena Zelenková, Rakovník

Ingredience

  • 4 vejce
  • 2 lžíce sádlo
  • 400 g slanina anglická
  • 1 cibule
  • tymián
  • pepř
  • 2 lžíce mouka hladká
  • 4 stroužky česnek
  • 800 g houby
  • vepřová střívka

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Polovinu hub umeleme, druhou pokrájíme a umeleme s 3 vejci natvrdo. Na sádle zpěníme cibuli, přidáme kostičky slaniny a orestujeme. Přisypeme mouku a krátce osmahneme. Vše přidáme k houbové směsi, okořeníme, přidáme utřený česnek, syrové vajíčko a podle chuti osolíme. Promícháme a plníme do vepřových střívek. Vaříme 15 minut.

Pošli recept! 9/2008 (13.8.2008)

Tisknout