Bageta s překvapením
Fotogalerie:

Bageta s překvapením

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Můžeš ji podávat návštěvám nebo jako lehkou večeři.
Kateřina Bedravová, Veselí nad Moravou

Ingredience

  • 50 g máslo
  • pepř
  • cibule
  • paprika
  • 1 vejce vařená
  • 400 ml mléko
  • 100 g lučina
  • 200 g máslo pomazánkové
  • 1 bageta

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. krok1
    Nejdříve musíme bagetu vydlabat, nejlépe tak‚ že odkrojíme oba konce a střídu vyřežeme a vytlačíme koncem vařečky. Připravíme si náplň: máslo vyšleháme s mletou paprikou a špetkou pepře. Přidáme lučinu a pomazánkové máslo. Ušleháme hladký krém‚ vmícháme nadrobno nakrájenou papriku‚ okurky‚ vejce a cibuli. Vše dobře promícháme. Vzniklou hmotou naplníme bagetu‚ kterou zabalíme do fólie a necháme ztuhnout a rozležet. Před podáváním bagetu nakrájíme na kolečka.

Pošli recept! 1/2008 (19.12.2007)


Zpět na článek: Bageta s překvapením
Zpět na článek: Bageta s překvapením
Tisknout