Rychlé karbanátky
Fotogalerie:

Rychlé karbanátky

Milena Horká

Mladá Boleslav
Karbanátky z mletého masa zná každý, já jsem je zkusila připravit z vařeného kuřecího masa, které mi zbylo z jedné větší oslavy. Zelenina tomuto jídlu dala větší barevnost na pohled, ale i na chuť.
Milena Horká, Mladá Boleslav

Ingredience

  • 1 paprika
  • 1 vařené kuře
  • 1 cibule
  • 1 vejce
  • strouhanka
  • 2 celer

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. krok1
    Vařené maso zbavíme kůže a vykostíme ho. Čisté maso pokrájíme na drobné kousky a vložíme do mísy. Cibuli, celer a papriky nakrájíme na drobné kousky a přimícháme k masu. Přidáme vejce, trochu strouhanky, ochutíme solí a pepřem. Masovou směs prohněteme a tvoříme malé placičky, které naskládáme na vymazaný plech a potřeme je olejem. Pečeme asi 20 minut. Podáváme se salátem nebo vařeným bramborem.

Pošli recept! 3/2008 (13.2.2008)


Zpět na článek: Rychlé karbanátky
Zpět na článek: Rychlé karbanátky
Tisknout