Bílá klobása v těstíčku
Fotogalerie:

Bílá klobása v těstíčku

Ivana Černá

Praha
Skvělá se šťouchanými bramborami.
Ivana Černá, Praha

Ingredience

  • 1 kg bílá vinná kobása
  • 5 lžic hladká mouka
  • 3 vejce
  • 1 lžíce strouhaný křen
  • 1 lžička mletá paprika
  • 1 lžička sojová omáčka
  • 3 lžíce strouhaný sýr
  • trocha olej na potření plechu

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Bílou klobásu stočíme do kolečka (bude vypadat jako šnek) a upevníme podle potřeby špejlemi.
  2. Připravíme těstíčko z mouky a vajec. Přidáme křen, papriku, sójovou omáčku a nastrouhaný sýr. Vinnou klobásu na 2 hodiny ponoříme do těstíčka a dáme do chladu.
  3. Klobásu i s těstíčkem dáme na plech vymazaný olejem. Pečeme 35 minut při 150 °C nebo osmažíme.

Pošli recept! 11/2011 (4.10.2011)


Zpět na článek: Bílá klobása v těstíčku
Tisknout