Pokrm můžeme obohatit na kostičky nakrájenou slaninou.
Veronika Marková, Český Těšín
Ingredience
- 1 balení těstoviny (fusilli)
- 1 mražený špenát
- 1 cibule
- 3 stroužky česnek
- sůl, pepř
- 3 vejce
- olej
Doba přípravy
Počet porcí
2
Orientační cena
40 Kč
Postup přípravy
-
V hrnci si na oleji zpěníme cibuli, přidáme mražený špenát a necháme roztopit. Občas promícháme a pak přidáme prolisovaný česnek, sůl a pepř.
-
Povaříme a vložíme předem uvařené těstoviny. Pořádně promícháme, aby se vše spojilo, a popřípadě dochutíme solí.
-
Zvlášť na pánvi usmažíme vajíčka okořeněné vegetou. Těstoviny podáváme posypané vaječinou.
Náš tip - každé vajíčko rozklepneme do malých formiček s víčkem a dáme na minutu až dvě do mikrovlnné trouby. Je to raz dva a chutná to úplně stejně jako smažená vajíčka.