Ředkvičkové zapékanky
Fotogalerie:

Ředkvičkové zapékanky

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Josef Bartušek, Luka nad Jihlavou

Ingredience

  • 8–10 ředkviček
  • 50  g máslové Ramy
  • 1 lžíce kečupu
  • 3 stroužky česneku
  • podle chuti sůl
  • 3 krajíce chleba
  • 100  g nastrouhaného eidamu

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

35 Kč

Postup přípravy

  1. Ředkvičky nastrouháme na hrubém struhadle do misky. Přidáme tuk, kečup a utřený česnek. Osolíme a vidličkou naneseme na pečivo.

  2. Posypeme nahrubo nastrouhaným sýrem. Troubu rozpálíme na 200 °C, chleba narovnáme na plech a zprudka zapečeme asi 10–15 minut.

  3. Poměr surovin můžeme uzpůsobit své chuti. Pomazánku neděláme dopředu, ředkvičky by pustily vodu.

Pošli recept! - Speciál - Velikonoce (19.3.2018)

Tisknout