Jahodový cheesecake
Fotogalerie:

Jahodový cheesecake

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Lucie Zubatá, Vnorovy

Ingredience

  • 1 máslové sušenky
  • 100 g másla
  • na formu máslo a kokos
  • 1 žervé nebo pomazánkové máslo
  • 1 vanička měkkého tvarohu
  • 1 vejce
  • jahodová želatina jahody dle potřeby
  • 1

Doba přípravy

Počet porcí

8

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Sušenky si nalámeme na kousky a vidličkou dobře rozmačkáme. Smícháme je s rozehřátým máslem a namačkáme do tukem vymazané a nadrobno nastrouhaným kokosem vysypané formy.

  2. V míse prošleháme žervé, tvaroh a vejce a vše dáme na 15 minut zapéct do trouby vyhřáté na 150 °C.

  3. Nakonec pokryjeme jahodami a připravíme si podle návodu želatinu, kterou poté dezert přelijeme.

  4. Necháme nějakou dobu vychladit v lednici a servírujeme.

Pošli recept! - Speciál - Jahody a letní ovoce (19.5.2017)


Zpět na článek: Jahodový cheesecake
Tisknout