Kadeřávkové čevabčiči
Fotogalerie:

Kadeřávkové čevabčiči

Andrea Nowaková
Andrea Nowaková
Bohumín-Záblatí
Kadeřávek lze zaměnit za kapustu.

Ingredience

  • 1 střední miska (nebo 1/2 střední hlávky kapusty) kadeřávek
  • 300-400 g vepřového masa
  • 1 větší cibule
  • 3-4 stroužky česneku
  • 1 vejce
  • podle chuti sůl, pepř, majoránka, saturejka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Spařený kadeřávek (nebo kapustu), maso, cibuli a česnek umeleme na masovém strojku. Dáme do mísy a přidáme vejce, sůl, pepř, majoránku a saturejku a dobře promícháme. 

  2. Dle potřeby zahustíme strouhankou. Z hmoty vytvarujeme šišky, které smažíme na oleji. Podáváme je s brambory nebo bramborovým salátem.


Zpět na článek: Kadeřávkové čevabčiči
Tisknout