Vylepšená hermelínová pomazánka
Fotogalerie:

Vylepšená hermelínová pomazánka

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Nejlepší je s domácím chlebem.

Květa Šindelářová, Praha

Ingredience

  • 1 hermelín
  • 100 g eidamu
  • 1 měkký tvaroh
  • 1 lžíce bílého jogurtu
  • 1 lžíce majolky
  • trocha soli
  • podle chuti pepř
  • trocha sladké papriky

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Hermelín, který dáme předem na několik minut do mrazáku, nastrouháme nahrubo. Eidam nebo jiný tvrdý sýr nastrouháme najemno.

  2. Z tvarohu, jogurtu a majolky vymícháme hladkou pomazánku, kterou osolíme a ochutíme kořením. Nakonec vmícháme oba druhy sýrů.

Pošli recept! - Speciál - Rychle a úsporně (17.2.2014)

Tisknout