Rychlé těstoviny
Fotogalerie:

Rychlé těstoviny

Kristýna Valčíková

Fulnek

Nezvyklá omáčka dodá těstovinám šmrnc.

Kristýna Valčíková, Fulnek

Ingredience

  • 500 g těstoviny
  • 1 konzerva Mexicana od Bonduel (červené fazole s kukuřicí)
  • 1 malá konzerva sterilovaná kukuřice
  • 6 lžic ostrý kečup
  • 1 konzerva tuňák v rostlinném oleji

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Obvyklým způsobem dáme vařit těstoviny. Do kastrůlku nasypeme zeleninu z konzervy‚ sterilovanou kukuřici zbavenou nálevu‚ kečup a za stálého míchání ohříváme (nevaříme).

  2. Tuňáka zbavíme oleje a vložíme do směsi a stále ohříváme. Podáváme teplé s těstovinami.

Pošli recept! 6/2013 (6.5.2013)

Tisknout