Špenátové vrtulky s vaječinou
Fotogalerie:

Špenátové vrtulky s vaječinou

Veronika Marková
Veronika Marková
Český Těšín

Pokrm můžeme obohatit na kostičky nakrájenou slaninou.

Veronika Marková, Český Těšín

Ingredience

  • 1 balení těstoviny (fusilli)
  • 1 mražený špenát
  • 1 cibule
  • 3 stroužky česnek
  • sůl, pepř
  • 3 vejce
  • olej

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 V hrnci si na oleji zpěníme cibuli, přidáme mražený špenát a necháme roztopit. Občas promícháme a pak přidáme prolisovaný česnek, sůl a pepř.
  2. Povaříme a vložíme předem uvařené těstoviny. Pořádně promícháme, aby se vše spojilo, a popřípadě dochutíme solí.

  3. Zvlášť na pánvi usmažíme vajíčka okořeněné vegetou. Těstoviny podáváme posypané vaječinou.

    Náš tip - každé vajíčko rozklepneme do malých formiček s víčkem a dáme na minutu až dvě do mikrovlnné trouby. Je to raz dva a chutná to úplně stejně jako smažená vajíčka.


Zpět na článek: Špenátové vrtulky s vaječinou
Zpět na článek: Špenátové vrtulky s vaječinou
Tisknout