Vločková polévka
Fotogalerie:

Vločková polévka

Jaroslava Bulíčková

Borohrádek

Ovesné vločky dobře působí na trávení. 

Jaroslava Bulíčková, Borohrádek 

Ingredience

  • Hlavní suroviny
  • 1 hrst ovesné vločky
  • 2 vejce
  • pár na polévku kosti
  • sůl, maggi, vegeta mražená jarní zelenina
  • trocha

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Ovesné vločky namočíme na hodinu do rozšlehaných vajec. Pak je promícháme a necháme ještě asi 30 minut odležet. 

  2. Zvlášť uvaříme polévku z kostí a zeleniny, vmícháme vločky a necháme je povařit. Dochutíme. 

Pošli recept! 1/2012 (6.12.2011)

Tisknout