Vyzkoušej dobrou a hlavně levnou večeři.
Milan Machurka, Praha
Ingredience
- Hlavní suroviny
- 100-500ml mléko
- 2 (i starší) rohlíky
- hrst zelená petrželka
- hrst pažitka
- středně velká klobása
- špetka sůl, pepř a rozmarýn
- 1 zakysaná smetana
- 200g strouhaný uzený sýr
- dle potřeby máslo na vymazání
Doba přípravy
Počet porcí
2
Orientační cena
50 Kč
Postup přípravy
-
Mléko nalijeme do mísy. Rohlíky nakrájíme na kostičky a přidáme je k mléku.
-
Opláchnuté bylinky nakrájíme najemno, klobásu na kostičky. Vše nasypeme do mísy. Osolíme, okořeníme a promícháme se zakysanou smetanou.
-
Dáme do máslem vymaštěného pekáčku, posypeme sýrem a zapečeme.