Panini po česku
Fotogalerie:

Panini po česku

Kateřina Maršíková
Kateřina Maršíková
Dobruška

Hodí se jako chutná večeře, či občerstvení pro hosty. Dá se jíst i studené, ale málokdy vůbec stačí vychladnout.

Kateřina Maršíková, Dobruška

Ingredience

  • 8 ks francouzské rozpékací bagetky
  • kečup
  • oregáno, koření na pizzu
  • 50 g kuřecí šunka
  • 50 g eidam
  • 100 g niva

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Bagetky či jiné pečivo podélně rozřízneme, pomažeme kečupem a posypeme oregánem a kořením na pizzu. Poklademe šunkou a sýrem.
  2.   Dáme zapéct do trouby asi na 10 minut. Dá se dělat i v zavíracím grilu s přiklopením vrchní části bagetky. Podáváme lehce vychladlé.  

    TIP: na bagetky lze dát téměř cokoli, dle chuti. Doporučuji také kombinaci šunky s ananasem.
Tisknout