Bramborová kapsa plněná s hermelínem
Fotogalerie:

Bramborová kapsa plněná s hermelínem

Lucie Hrbková
Lucie Hrbková
Sedlčany
Výborné jídlo, které se hodí i jako sváteční oběd.
Lucie Hrbková, Sedlčany

Ingredience

  • 3 brambory
  • 1 hermelín
  • 2 žloutek
  • 1 lžička hladká mouka
  • majoránka
  • 1 jarní cibulka
  • olej na smažení
  • zelenina dle chuti

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme je a rozmačkáme. Osolíme, přidáme žloutky, lehce posypeme moukou a vypracujeme placku, kterou rozkrájíme na čtvrtky.
  2. Na dvě z nich dáme kousky hermelínu, kolečka jarní cibulky a čerstvou majoránku. Přiklopíme zbylými dvěma kusy, zformujeme kapsičky a dokřupava opékáme na oleji.

Zpět na článek: Bramborová kapsa plněná s hermelínem
Tisknout