Celerové karbanátky
Fotogalerie:

Celerové karbanátky

Vendula Dandová

Žihobce
K obědu nemusí být vždycky maso.
Vendula Dandová, Žihobce

Ingredience

  • 300 g celer
  • 100 g salám měkký
  • 100 g sýr eidam
  • 2 vejce
  • 1 lžíce mouka polohrubá
  • hrst strouhanka
  • špetka sůl
  • 4 stroužky česnek
  • 1 lžička majoránka
  • svazek petrželka

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Celer umeleme, sýr a salám nastrouháme najemno, česnek prolisujeme. Přidáme ostatní ingredience a zamícháme.
  2. Tvoříme malé karbanátky. Obalíme je ve strouhance a smažíme na rozpáleném oleji. Pozor! Musíme začít smažit hned po zamíchání, jinak těsto zřídne.

Pošli recept! 6/2010 (12.5.2010)


Zpět na článek: Celerové karbanátky
Zpět na článek: Celerové karbanátky
Tisknout