Cibulové bramboráky
Fotogalerie:

Cibulové bramboráky

Kristýna Kargerová

Nětčice
Bramborák jíme rádi a připravujeme ho různě. Cibulový je náš oblíbený.
Kristýna Kargerová, Nětčice

Ingredience

  • 250 g mouka hladká
  • 4 vejce
  • dle chuti paprika červená
  • dle chuti majoránka
  • 4 cibule velká
  • trocha sůl
  • 2 palice česnek
  • 7 brambory
  • dle potřeby olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Oloupeme brambory i cibuli a nadrobno je rozmixujeme.
  2. Přidáme vejce, hladkou mouku‚ česnek‚ papriku a majoránku. Směs promícháme a bramboráky smažíme na rozpáleném oleji.

Pošli recept! 4/2010 (10.3.2010)

Tisknout